Sandy Café & Bistron ensimmäinen kausi päätettiin sunnuntaina 31.10.2021.

Sandy avasi ovensa huhtikuun 17. päivä toivottaen tervetulleeksi niin golffarit kuin paikalliset maukkaan ruuan ystävät. Varaslähtö Sandyn makumaailmaan otettiin kuitenkin jo paria viikkoa aiemmin kun pääsiäisenä Sandyn pop-up myyntipisteellä pääsi maistamaan Sandyn tulevia herkkuja kuten Sandyn hodaria, josta muodostuikin asiakkaiden luottoherkku.

Kun siis vihdoin ravintola oli saatu rajoituksien jälkeen auki, toukokuu käynnistyi vauhdilla. Toukokuun kohokohtia olivat vappubrunssi sekä äitienpäivän lounas, jotka kummatkin keräsivät ravintolan täyteen iloisia kasvoja. Kesäkuussa helleaalto saavutti Suomen ja moni löysikin Sandyn terassille nauttimaan kylmästä juomasta after work tyyliin. Heinäkuussa olimme mukana Kankaisten Golfin järjestämässä Original Long Drink Texas Scramble golftapahtumassa, joka täytti niin golfkentän kuin ravintolankin iloisista pelureista. Elo-syyskuu taas on yritystapahtumien sesonkia golfkentällä ja olimmekin mukana tekemässä yrityksille mukavia tyky-päiviä hyvän ruuan ja golfin merkeissä. Lounasta oli tarjolla arkisin koko kesäkauden ajan, iltaisin ja viikonloppuisin nautittiin á la carte listan antimista.

Sandy kiittää golffareita sekä paikallisia ruokailijoita ensimmäisestä kaudestaan ja toivottaa kaikki taas keväällä tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruuasta ja mukavasta tunnelmasta Sandyssa.