WE ARE OPEN!

Saimme vihdoinkin tänään golfkauden käynnistyessä ravintolamme auki. Tämän viikonlopun ajan palvelemme klo 9.30-19.00 Take Away -periaatteella ja rajoitetuin valikoimin. Saatavilla mm. kahvilatuotteet, leivät, pullat, virvoitusjuomat ja pienet suolaiset purtavat, kuten esimerkiksi herkulliseksi todettu Sandy´s Hot Dog.

Maanantaista 19.4. alkaen pääsemme toimimaan jo normaalisti, vaikka aukioloajat ovat iltojen osalta vielä koronarajoitusten vuoksi normaalia lyhyemmät. Olemme maanantaista alkaen avoinna joka päivä klo 9.00-19.00, keittiö suljetaan klo 18.15. Ja koska saamme toivottaa teidät tervetulleeksi ruokailemaan myös ravintolan sisätiloihin sekä upealle terassillemme, tarkoittaa se sitä, että myös lounasta on tarjolla. Ja lounaan jälkeen tietysti saatavilla myös kaikki ala carté listaltamme löytyvät annokset.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan hyvästä ruuasta, kylmistä juomista, herkullisista leipomotuotteista ja sydämellisestä asiakaspalvelusta. Toivottavasti nähdään pian!

Terveisin,

Sandyn poppoo