Liity Sandyn tiimiin

Rakkaudesta lajiin? Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka viihtyy niin keittiössä kuin salissa? 

Tarjoilija/asiakaspalvelija

22.5.2024

Haemme kevät- ja kesäkaudeksi 2024 asiakaspalvelijoita ja tarjoilijoita! Ota rohkeasti yhteyttä!

Työ sopii palvelualttiille ja reippaalle henkilölle, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviin kuuluu mm. tarjoilua, kassatyöskentely, blokkaaminen ja siisteydestä huolehtiminen.
Hakijalta toivomme aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä täysi-ikäisyyttä. Tehtävään vaaditaan lisäksi hygienia- ja anniskelupassia. Töitä on noin huhtikuulta loka-marraskuulle. Työtunnit ja työn aloittamisajankohta on sovittavissa.

Lisätiedot:

Keittiöpäällikkö Mika Aho mika.aho@sandy.fi 050 388 4013
tai Jari Laukkanen jari.laukkanen@kgm.fi 0400 647 191

Ravintolakokki

Työhön kuuluu lounaan ja vitriinituotteiden lisäksi bistrolistaruokien valmistusta, sekä laadukkaan asiakaspalvelukokonaisuuden toteuttamista yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Työtunnit ja työn aloittamisajankohta on sovittavissa.

Lisätiedot:
Keittiöpäällikkö Mika Aho mika.aho@sandy.fi 050 388 4013
tai Jari Laukkanen jari.laukkanen@kgm.fi 0400 647 191

Sandy Café & Bistro

Sandy Café & Bistro on Kankaisten Golfpuisto Oy:n omistama ravintola ja toimii Kankaisten Golfpuisto Oy:n kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Sandy tarjoaa raikkaita sesongin makuja sekä bistro- ja kahvilatuotteita luonnonkauniissa Kankaisten Golfin miljöössä. Arkisin tarjoiltavan lounaan lisäksi tarjolla on bistron annoksia. Palan painikkeeksi valikoimista löytyy myös laadukkaita oluita ja viinejä sekä erikoiskahveja. 

Upean lasitetun terassin ansiosta asiakkaat pääsevät nauttimaan lämminhenkisestä palvelusta kelillä kuin kelillä. Meille kun ensiluokkainen asiakaskokemus on sydämen asia. 

Ravintolan ensisijaisena kohderyhmänä ovat edelleen golfin harrastajat, mutta toivotamme myös kaikki muut lämpimästi tervetulleeksi.

Ravintola Sandy Facebook
Ravintola Sandy Instagram